Aşıtlar İlkokulu
Aşıtlar Mahallesi

VİZYON

Eğitim öğretim kalitesinin devamlı yüksek tutulduğu, öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, bilimsel ve sosyal yönden gelişmiş, okuyan, araştıran, düşünen, üreten, milli, manevi değerlere sahip ve saygılı bireyler yetiştiren, "Örnek ve Lider" bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Öğrenme için en uygun ortamların oluşturulması; Bilgi beceri ve özgüven sahibi olmalarını Atatürk ilke ve inkilaplarını benimsemelerini Eğitim ve öğretimin önem ve gerekliliğinin kavranmasını; Bilimsel düşünmelerini, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini; Eğitim ve bilgi teknolojilerinin optimum kullanımı Sevgi, saygı, anlayış, paylaşma ve iletişimin önemini kavramalarını; Ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmelerini; Sosyal, kültürel ve sportif faliyetlerde etkin rol almalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :tam gün

tam gün